ÁDÁM-Soft  »  Segítő oldalak  »  ÜgyVisz Frissítés 2011. október

ÁDÁM-Soft ::: ÜgyVisz frissítés

ÜgyVisz Frissítés 2011. október


Tisztelt Partnerünk!

Értesítjük, hogy elkészült az ÜgyWiszW rendszer frissítése.

Fontos! A frissítés megkezdése előtt mentse állományait!

A frissítés letöltéséhez és telepítéséhez honlapunkon ( http://www.adam-soft-hu ) talál leírást.

A rendszerben elvégzett változtatások:

  • új paraméter és működés : Finomítottuk a magánvevős nyomtatási lehetőséget. Hívjon, ha új igénye van. ( If m.pmfiskisker If m.pmfiskiskNOMag Or ThisForm.txtPartnerKod.Value = m.pmfmaganvv)
  • PDF nyomtatásra építettünk be egy új lehetőséget. Jelezze mailben, ha igénye van erre.


Megújult a honlapunk! ÁDÁM-Soft http://www.adam-soft.hu

Áttekinthetőbbé tettük, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek az információk.És egy kis emlékeztető:
  1. Heti karbantartás: Hetente egyszer javasolt lefuttatni a karbantartó modult: File›Megnyitom›Karbantartó modul›OK A karbantartó modul megnyitása esetén választható menüpontok: c, Számlaszámok, partnertörzs Lefutási ideje: 10-15 perc. Funkciója: elveszett, eltűnt bizonylatok korrigálása. A karbantartó modulban egyszerre több menüpont is lefuttatható, de célszerű az egyes műveleteket külön-külön lefuttatni. A karbantartó modul bármelyik gépről lefuttatható. A modul futása közben senki nem dolgozhat ill. tartózkodhat a programban!
  2. Havi karbantartás: Havi rendszerességgel javasolt lefuttatni a Konzisztencia ellenőrzést: File›Megnyitom›Konzisztencia ellenőrzés›OK Lefutási ideje: több óra is lehet. Funkciója: a bizonylatok közötti összefüggések ellenőrzése (teljesítési dátumok kalkulációja). A modul futása közben senki nem dolgozhat ill. tartózkodhat a programban. A modul bármelyik gépről elindítható.
  3. Elveszett számlák javítása: A karbantartó modul lefutása után előfordulhat, hogy a rendszer bizonylatokat (kimenő ill. beérkező számlákat) Magán vevő – javított elnevezéssel regisztrál újra. Ebben az esetben a javított bizonylatokat egyenként az F6 billentyű megnyomásával lehet újrakalkulálni. Ezután a bizonylatot vissza kell nevezni az eredeti névre, mert a rendszer ezt nem végzi el automatikusan. Ez a következőképpen működik: kijelöljük azt a bizonylatot, amit át szeretnénk nevezni, majd az Alt+M billentyűk lenyomásával belépünk a bizonylat fejlécébe. Az F2 billentyűvel megnyitjuk a Partnertörzset. Ezután kikeressük a megfelelő partnert és az Enter billentyűvel kiválasztjuk. Újabb Enter után az Alt+O vagy Ctrl+End billentyűkkel lezárjuk a módosítást.
  4. Adatállomány biztonsága, védelme: A mentés közben senki nem dolgozhat ill. tartózkodhat a programban!!! Az állományok biztonságos megőrzése végett javasolt az állományokat havi rendszerességgel CD-re menteni. A CD-t biztonságos helyen kell megőrizni. Amennyiben a Cd-re történő mentés nem lehetséges, a mentés kivitelezhető a Total Commander tömörítő program használatával. Ekkor az állományokat egy másik gép merevlemezére mentjük, amelyen megfelelő mennyiségű szabad hely áll rendelkezésre. Ez néhány perc, így akár hetente is elvégezhető pl. péntek délután.

Jó munkát!

ÁDÁM-Soft

 3533 Miskolc, Meggyesalja utca 93.

Tel/Fax: +36 46 505 450, +36 46 413 347

mail: ADAMSoft@adam-soft.hu

Lásd még...


Számítástechnikai WebÁruház : notebook, laptop táska, projektor és minden, ami informatika www.KlickComp.hu |  Ügyviteli software, szoftverfejlesztés www.ÁDÁM-Soft.hu |  Laptop, Notebook ( Acer, Asus, Dell Toshiba ) Laptop táska ( Samsonite,Targus ) a Notebook Partner www.NotebookPartner.hu |  Informatikai, Számítástechnikai megoldások Miskolc www.SzámGép.hu |  LanDoktor  |  eMail